Puutarha-alan ammattilainen apuun!

Puutarha-alan ammattilaisina puutarhojen ja viheralueiden kasvukauden aikaiset samoin kuin lepokaudella tapahtuvat hoitotyöt ovat sydäntämme lähellä. Laadimme taloyhtiöille ja yksityispihoihin tarvittaessa hoitosuunnitelman, jonka perusteella on nopea ja helppo laskea myös pihan hoitamisen kustannukset. Ammattihenkilömme tulevat apuun myös pihan kunnostus- ja hoitotöihin joko kertaluonteisesti tai vuosisopimuksella.

Neuvomme taloyhtiöitä ja yksityistalouksia myös kaikissa piha- ja viherrakentamiseen sekä viheralueiden kunnostamiseen liittyvissä kysymyksissä. Laadimme suunnitelmat ja kustannusarvion tarpeen mukaan niin uudis- kuin peruskorjauskohteisiin.

Kunnossa oleva ja hyvin hoidettu piha antaa huolitellun ilmeen pihalle ja hyvän mielen omistajalle

Meiltä kaikki palvelut

Meiltä saat kaikki viheralan palvelut pihan rakentamisen suunnitelmista, kiveysten ja muurien rakentamiseen ja isompiin maanrakentamisen pintatyöurakoihin. Toiminta-alueemme on Kanta-Häme.

Konsulttikäynnin hinta on 150 e + kilometrikorvaus, hinta sisältää arvonlisäveron. Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen pihassasi!

Neuvontakäynnin voit tilata meiltä myös lahjakorttina, syntymäpäiväsankarille, äitienpäivälahjana, tai kenelle vain keksitkin