Reunakivet

Reunakivet antavat viheralueille viimeistellyn ilmeen.

Teemme näyttävät ja huolitellut pihan kivi- ja muut pinnat siististi rajattuina pieniin ja isoihin kohteisiin. Rakennamme yksityis- ja taloyhtiöiden sekä liikelaitosten pihat ja teemme myös rakennusliikkeitten sekä kuntien ja kaupunkien viherurakat.  Nykyaikainen ja työkohteeseen sopiva kalusto sekä osaava ja alalle koulutettu henkilökunta takaavat laadukkaan työn ja onnistuneen lopputuloksen myös kaikkein vaativimpiin kohteisiin. Teemme viherurakointia Kanta-Hämeen alueella.

Liimattavaa, upotettavaa ja koneasennettavaa kiveä pintojen rajauksiin

Reunakivien avulla tuetaan tai rajataan pihan, kadun tai viheralueen päällysteiden reunoja. Reunakivet ovat joko graniittisia tai betonista valettuja. Reunakivet asennetaan yleensä kaivu-uraan. Kivet tuetaan maakostealla betonilla. Betonisia, liimattavia reunakiviä asennetaan kuumennetun bitumin avulla asfaltin reunaan.

Kevyimmät reunakivet on kätevä asentaa käsin tai asennussaksilla, raskaimmat kivet nostetaan paikalleen kaivinkoneen kivisaksien avulla.

Viheralueiden vähemmän tukea vaativien pintojen, esimerkiksi istutusalueet, reunoja voidaan rajata myös erilaisten metallilistojen avulla. Myös kestopuurajaus on pihan pinnoille mahdollinen.

Meiltä kaikki pihan rakentaminen

Reunakiviasennukset ovat yleensä osa isompaa kivityö-, laatoitus- tai viherurakkaa. Meiltä saat tarjouksen myös muista maanrakennuksen pintatöistä kiveysalueitten pohjatöistä kasvualustoihin, pihan puurakentamiseen ja istutustyöhön. Teemme kivi- ja vihertyöt sopimuksen mukaan urakka- tai tuntihinnoin.

Omakotitalouksien viherremonteissa työn osuus on kotitalousvähennyskelpoinen. Erottelemme kustannuksista valmiiksi työn ja materiaalit, jolloin vähennyksen tekeminen on helppoa.

Ota siis yhteyttä ja pyydä tarjous omaan viherprojektiisi!