Turvallisuus on tärkeää

Taloyhtiön pihassa tai julkisella viheralueella leikkivälineiden pitää olla lain mukaan turvallisia. Kiinteistön omistajan vastuulla on leikkivälineiden turvallisuus. Leikkipaikkastandardien (EN 1176) avulla määritellään, millaisia ovat turvalliset leikkivälineet.

Suunnitelmia taloyhtiöpihoihin ja rakennusliikkeille

Tarjoamme huolellista ja vastuullista, standardit toteuttavaa leikkipaikkasuunnittelua Hämeenlinnan seudulla. Suunnittelemme ja rakennamme liikunta- ja leikkipuistoja taloyhtiöille, rakennusliikkeille ja julkisiin kohteisiin.

Leikkipaikkojen suunnittelussa huomioimme, että välineiden käyttäjille tarjotaan eri ikäluokille sopivia liikunnallisia ja toiminnallisia haasteita, vaarankin tuntua. Samalla pyrimme suojelemaan heitä vakavilta loukkaantumisilta. Otamme suunnittelussa huomioon mahdollisuuksien mukaan myös esteettömyyden ja ikäystävällisyyden. Suunnittelun keinoin voidaan ehkäistä myös ilkivaltaa.

Kun tilan pitää riittää

Käytettävissä oleva tila on leikkipaikkojen suunnittelussa usein rajoite, sillä juuri välineitten turva-alueet vaativat sitä melko paljon. Turva-alueitten koko ja turva-alustojen rakenne ja materiaali kuuluvatkin keskeisenä osana leikkipaikkasuunnitteluun.

Myös oheisrakenteet, kalusteet ja varusteet kuuluvat hyvin toimivalle leikkialueelle. Ne me sijoitamme suunnitelmaan huolellisesti leikin ja liikkumisen turvallisuutta vaarantamatta. Otamme suunnittelussa myös aina huomioon sääolosuhteiden luomat haasteet ja leikkipaikan ympäristön sekä niiden vaikutukset leikkialueen turvallisuuteen.

Leikkipaikka­tarkastukset meiltä

Teemme taloyhtiöille myös leikkipaikkojen käyttöönotto- ja vuositarkastuksia.

Kysy tarjous leikkipaikan suunnittelusta tai sen rakentamisesta tai soita, niin sovitaan leikkipaikallenne tarkastusaika!