Turvallisuus edellä

Jos taloyhtiön tai julkisessa pihassa on leikkivälineitä, niiden pitää lain mukaan olla turvallisia. Kiinteistön omistaja vastaa leikkivälineiden turvallisuudesta. Leikkipaikkastandardien (EN 1176) avulla määritellään, millaisia ovat turvalliset leikkivälineet ja muun muassa millaisia turva-alustoja niille vaaditaan.

Rakennamme leikkipaikat EN 1176 – standardien mukaisesti. Omistajan ei tarvitse huolehtia leikkipaikan turvallisuusasioista, kun rakentaminen tehdään asianmukaisesti.

Leikkipaikka­rakentamisen palvelut

Tulemme mielellämme avuksi myös leikkipaikkojen kunnossapito- ja tarvittaessa koko taloyhtiöpihan hoitotöihin. Meiltä voit aina kysyä toteutustarjouksen myös jo olemassa olevaan piha- tai viheraluesuunnitelmaan tai pyytää suunnitelman vasta vireillä olevaan pihanrakennuskohteeseen.

Kauttamme koko piha

Tulemme mielellämme avuksi myös leikkialueen kunnossapitotöihin ja tarvittaessa koko taloyhtiöpihan hoitoon. Meiltä voit aina kysyä toteutustarjouksen myös jo olemassa olevaan piha- tai viheraluesuunnitelmaan tai pyytää suunnitelman vasta vireillä olevaan pihanrakennuskohteeseen.

Kysy tarjous!