Teemme pihakiveykset ammattitaidolla pieniin sekä isoihin kohteisiin. Rakennamme kivipinnat yksityis- ja taloyhtiöiden sekä liikelaitosten pihoille ja myös rakennusliikkeitten, kuntien ja kaupunkien viherurakoihin.  Nykyaikainen ja työkohteeseen sopiva kalusto, oikein mitoitetut ja ajoitetut materiaalitoimitukset sekä osaavat asentajat takaavat laadukkaan kivityön myös kaikkein vaativimpiin kohteisiin.  

Kivipinta kantaa

Pihakiveys on järkevää asentaa sinne, missä tarvitaan tasaista, kantavaa ja kulutuksenkestävää pintaa tai kontrastia pihan pehmeämpiin pintoihin tai rakennuksen julkisivuun. Eri kokoisia ja näköisiä betonikiviä ja -laattoja käytetään muun muassa oleskelupaikkojen, kulkuväylien, tontin sisäänkäyntien tai autojen pysäköintialueiden päällysteinä.

Rakennamme kiveysalueet asiakkaan toiveen mukaan urakkamuotoisina tai tuntityöhinnoin. Työn osuus kustannuksista on yksityisasiakkaalle pihan korjaustöissä kotitalousvähennyskelpoinen. Erittelemme laskutuksessa materiaalit ja työt, mikä helpottaa vähennyksen tekemistä.

Meiltä kaikki pihan rakentaminen

Teemme pihakivien asennusta Kanta-Hämeessä, Hämeenlinnan ja Riihimäen ympäristössä ja niiden lähikunnissa. Meiltä saat myös muut maanrakennuksen pintatyöt kiveysalueitten pohjatöistä kasvualustoihin, pihan puurakentamiseen ja istutustyöhön.

Ota yhteyttä ja tilaa pihakivien asennus ammattilaiselta!