Taloyhtiö­pihojen kausihoito - hoitosopimukset

Jokaiseen pihaan yksilöity hoito

Tarjoamme taloyhtiöpihan kausihuoltopakettia Hämeenlinnan alueella. Käymme, tarvittaessa isännöitsijän ja hallituksen kanssa yhdessä, tutustumassa pihaan ja laadimme tarpeeseen perustuvan kirjallisen hoitosuunnitelman sen kunnossapitoa varten. Laskemme työn toteutuksen kausittaiset kustannukset ja teemme kanssanne sen perusteella hoitosopimuksen. Hoitotyön ajankohdat, työtuntimäärät ja työssä tarvittavat materiaalit on kirjattu tarjoukseen kuukausitasolla. Laskutuksen yhteydessä Saatte raportin hoitotyöpäivämääristä ja silloin tehdyistä töistä. Työn ja kulujen ennakointi ja seuranta on siten avointa ja perustuu ennalta sovittuun suunnitelmaan.

Sopimuksen sisältö uusitaan ja päivitetään vuosittain. Näin voitte luottaa, että taloyhtiönne pihat ovat ammattilaisen hoidossa ja priimakunnossa läpi kasvukauden.

Mitä huoltopakettiin voi kuulua

Huoltotoimenpiteet valikoidaan taloyhtiön tarpeiden mukaisesti seuraavista kokonaisuuksista:

Jokainen piha on erilainen ja tarvitsee yksilöllistä hoitoa. Keskimäärin pihan kausihuoltopaketti maksaa 1 500 – 2 000 euroa kaudessa (sis. alv 24%).

Hoitotyöstä vastaa alan koulutettu ammattilainen.

Meiltä muutkin vihertyöt

Kausihoidon lisäksi saat meiltä myös muut viherpalvelut (piharemontit, kivirakentaminen, pihan puurakenteet, leikkipaikkarakentaminen) sekä suunnitelmat niiden toteuttamiseksi.

Ota yhteyttä, niin sovitaan pihakatselmus ja saatte meiltä pihan huollosta tarjouksen!